Φυσικά Καλλυντικά Nineroads Cosmetics . Γνωρίστε τα προϊόντα περιποίησης

Nineroads Cosmetics

Λίγα λόγια για εμάς

” Ας γίνει η τροφή το φάρμακό σας 

και ας γίνει το φάρμακό η τροφή σας “

Ιπποκράτης, 460 πΧ – 360 πΧ

Είμαστε παραγωγοί βιολογικού αιθέριου ελαίου λεβάντας κορυφαίας ποιότητας.

Το κλίμα, σε συνδυασμό με τα γόνιμα εδάφη της περιοχής της Αμφίπολης Σερρών, αλλά και η μη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών παρασκευασμάτων στις καλλιέργειές μας, συμβάλουν στην παραγωγή εκλεκτής ποιότητας φυτού και αιθέριου ελαίου λεβάντας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, έχουν ως αποτέλεσμα το προϊόν μας να είναι άκρως φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς και 100% ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή…

Αυτό, όντας ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, αποτελεί πλέον τη βάση μας και για την παραγωγή μιας σειράς καλλυντικών προϊόντων με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Με κύριό μας μέλημα την ικανοποίηση των πελατών μας και στόχο μας να εισέλθουμε στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, συνεχίζουμε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας!

Αγάπη για τη γη,

από γενιά σε γενιά…

Ο παππούς μας, Αναστάσης Παπαδόπουλος, γεννήθηκε το 1930 στη Μικρομηλιά Δράμας και σε ηλικία 10 ετών εγκαταστάθηκε στην Παλαιοκώμη Σερρών. Το πάθος και το μεράκι του για την καλλιέργεια της γης ήταν τεράστιο και παρά την ενασχόλησή του με άλλες εργασίες, αυτή αποτελούσε πάντα τη μεγάλη του αγάπη. Ήταν ένας ασταμάτητος «εργάτης» που δούλευε σε καθημερινή βάση, για περισσότερες από 12 ώρες, χωρίς να λογαριάζει γιορτές ή σαββατοκύριακα. Αυτό που τον έκανε ευτυχισμένο ήταν η γεωργία. 

Ξεκίνησε με μόλις 2 στρέμματα γης και έφτασε σε σημείο να καλλιεργεί 3000 στρέμματα, μια έκταση ιδιαιτέρως μεγάλη για τα τότε δεδομένα, που δεν υπήρχαν μηχανήματα, εξοπλισμός και εξελιγμένη τεχνολογία. Ο παππούς Αναστάσης λειτουργούσε πάντα σαν πρότυπό μας και από ηλικία 10-11 ετών μας έπαιρνε μαζί του στη δουλειά για να «ψηθούμε», όπως έλεγε. Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών, και έκτοτε αναλάβαμε εμείς τα ηνία της επιχείρησης.

Ποιοι είμαστε εμείς;

Ονομαζόμαστε Ιωακείμ και Τάσος Παπαδόπουλος και είμαστε δύο δίδυμα αδέρφια που γεννηθήκαμε στις 12 Αυγούστου 1997 στην Παλαιοκώμη Σερρών, όπου και μεγαλώσαμε και επιστρέψαμε ακόμη και μετά τις σπουδές μας. Η αγάπη μας για τη βιολογική καλλιέργεια ήταν αυτό που μας ώθησε να καλλιεργούμε αυτή τη στιγμή 120 στρέμματα βιολογική λεβάντας και να παράγουμε τα δικά μας φυσικά καλλυντικά άριστης ποιότητας. Ο Ιωακείμ ήταν αυτός που από μικρός είχε πάθος με τη γη, όπως ο παππούς. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 5 ετών και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο και το καράτε, στο οποίο μάλιστα διακρίθηκε σε πανελλήνιο και Βαλκανικό επίπεδο (5η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών στα 100 κ 200 μέτρα, αλλά και πολλές επιτυχίες σε διασυλλογικά πρωταθλήματα)Μετά το σχολείο, εισήχθη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο του ΤΕΦΑΑ. Εκεί, του τράβηξε το ενδιαφέρον ο στίβος και ασχολήθηκε για πρώτη φορά σαν φοιτητής και σαν αθλητής, κατακτώντας την 3η θέση στα 100 μέτρα σε Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα και την 5η θέση σε Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών στα 100-200 μέτρα σε διασυλλογικό πρωτάθλημα. Αποφοίτησε στα 4 έτη με μεγάλη επιτυχία και βαθμό 8,7. Πλέον είναι ο υπεύθυνος όλων των καλλιεργειών μας και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι όπως ο παππούς μας. Ο Τάσος ασχολήθηκε επίσης με τον αθλητισμό από μικρός και διακρίθηκε στο καράτε πανελλαδικά και σε βαλκανικούς αγώνες. Αυτό όμως που καθόρισε την πορεία του ήταν το «επιχειρηματικό του δαιμόνιο» και έτσι σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, ασχολείται με την παραγωγή των προϊόντων μας και τις πωλήσεις, εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσα διδάχθηκε. Κρατώντας πάντα σαν φυλαχτό όλα όσα έμαθε από τον παππού Αναστάση, φροντίζει για την ποιότητα των προϊόντων, πάντα με αγάπη και σεβασμό στη γη, τα αγαθά της και το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας

Οι Εννέα Οδοί βρίσκονται στους πρόποδες του χρυσοφόρου όρους Παγγαίου και συγκεκριμένα στην περιοχή της ιστορικής Αμφίπολης Σερρών. Εκεί, είναι και η έδρα της επιχείρησής μας. Εμπνευσμένοι λοιπόν από τον τόπο μας, δώσαμε στο έργο μας το όνομα “Nine Roads”, απεικονίζοντας ποιοι είμαστε και τιμώντας παράλληλα τη γη για το δώρο που απλόχερα μας προσφέρει.

Τα προϊόντα μας

Κάθε σοδειά από τα γόνιμα εδάφη της Αμφίπολης, χαρίζει το μοναδικό βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας Nine Roads στο οποίο και βασίζεται η σειρά περιποίησής μας.

nineroads
Εννέα Οδοί

Εθνική Οδός Αμφίπολης-Δράμας ΤΚ: 62041
+306973378318
nineroads
Εννέα Οδοί

Εθνική Οδός Αμφίπολης-Δράμας
ΤΚ: 62041
+30 6973378318
© 2023 nineroads | All Rights Reserved